Giresun Haberleri

Giresun’da KılıçdaroÄŸlu’na Sevgi Seli…

Bu yazıyı paylaşın

Bugün Giresun’a gelen Millet Ä°ttifakı CumhurbaÅŸkanı Adayı Kemal KılıçdaroÄŸlu, CumhurbaÅŸkanı yardımcısı adayları Ä°BB BaÅŸkanı Ekrem Ä°mamoÄŸlu ve ABB BaÅŸkanı Mansur YavaÅŸ Atatürk Meydanında halka seslendiler.

Yağışlı ve soÄŸuk havaya raÄŸmen alanı dolduran on binlerce vatandaşın tezahüratları altında platforma ilk çıkan Ä°mamoÄŸlu ve YavaÅŸ seçimlerle ve gündeme dair konuÅŸmalar yaparken, “Genel BaÅŸkanımız KılıçdaroÄŸlu CumhurbaÅŸkanı, Millet Ä°ttifakı da iktidar olacak. Ãœlkenin kaderi deÄŸiÅŸecek” diyerek halktan destek istediler.

Ardından platforma gelen CumhurbaÅŸkanı Adayı Kemal KılıçdaroÄŸlu,  özellikle fındık konusuna vurgu yaparak, “Dünya fındığının yüzde 70′ i ülkemizde üretiliyor, ancak buna raÄŸmen dünya bizim fındığımızdan milyar dolarlar kazanırken, Karadenizli üreticimiz emeÄŸinin hakkını alamıyor. Size Bay Kemal sözü, fındığımızı biz iÅŸleyeceÄŸiz ve fındık fiyatı 4 doların altına düşmeyecek. Biz bunu söyleyince ‘Parayı nereden bulacaksınız?’  diyorlar. Parayı 5’li çeteden alıp üreticilerimize vereceÄŸiz” dedi. KonuÅŸmasında iÅŸsizlik ve yoksulluk konusuna da deÄŸinen KılıçdaroÄŸlu,” Size söz, iÅŸsizlik ve yoksulluk sorunu çözeceÄŸiz. Herkesin iÅŸi- aşı olacak. Hiçbir çocuk yatağı aç girmeyecek. Bu ülkenin dünya kadar sorunu var, bu sorunları birlikte çözeceÄŸiz ve bu ülkeyi mutlaka huzura kavuÅŸturacağız. Her ÅŸey çok güzel olacak. Bu ülkeye Bahar gelecek. Size söz, Bay Kemal hiçbir zaman sözünden dönmeyecek. Ve bu ülkede yaÅŸanan tüm adaletsizliklere son vereceÄŸiz”  ifadelerini kullandı. Giresun’da bu seçimde sandığa gidecek 22.294 genç olduÄŸunu belirten KılıçdaroÄŸlu, “Gençlerimize sesleniyorum,  mutlaka sandığa gidin ve oyunuzu kullanın. Ãœlkemizin kaderini sizler deÄŸiÅŸtireceksiniz” diye konuÅŸtu.

KonuÅŸmaların sonunda CHP Ä°l BaÅŸkanı Gültekin UzunalioÄŸlu, KılıçdaroÄŸlu’na üzerinde Giresun’un plakası 28 yazan Giresunspor forması hediye etti. KılıçdaroÄŸlu’nun mitingin sonunda CHP Giresun milletvekili adayları Elvan Işık GezmiÅŸ, ReÅŸat Nuri Özdemir, Fikri Bilge ve Hakan Adanır’ı takdim etmesi, coÅŸkulu kalabalık tarafından büyük alkış aldı.

Haber: Hilal Karaibrahim- Hilalin Penceresi

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için çerez politikamızı inceleyebilirsiniz. Anladım