Giresun Haberleri

Engelli Yurttaşlarımızın Haklarını Sonuna Kadar Savunacağız

Bu yazıyı paylaşın

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, TBMM Engelli Komisyonu üyesi olarak Giresun’daki engelli yurttaşlar ve engelli derneklerinin temsilcileriyle bir araya geldi.

Görüşmelere ilişkin açıklama yapan Milletvekili Işık Gezmiş şunları dile getirdi: “Giresun’daki engelli derneklerinin başkanları, yöneticileri ve engelli yurttaşlarımızla buluştuk. Sağlık sorunları başta olmak üzere ekonomik ve sosyal hayatta karşılaştıkları sorunları dinledik, çözüm önerileri üzerinde fikir alışverişinde bulunduk.

Bizler, engelli yurttaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak için var gücümüzle çalışacağız. Onların sesi olup haklarını sonuna kadar savunmaya devam edeceğiz.”

Tüm Paydaşlarımıza Teşekkür Ediyorum

“Engelli bireylerimizin sorunlarını ve çözüm yollarını birlikte değerlendirdiğimiz bu toplantıya katkı sunan Giresun Kent Konseyi’ne, Belediye Meclis Üyelerimize, Engelsiz Yaşam Derneği’ne, Giresun Engelliler Yardımlaşma Spor Kulübü’ne, Öğretilebilir Özel Eğitime Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği’ne, Özel Gereksinimli Bireyleri Destekleme Derneği’ne ve Çocuk Kültürü Derneği’ne teşekkür ediyorum.”

Her Zaman Yan Yana, Kol Kola Olacağız

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Bir toplumun gelişmişlik düzeyi engellilere verdiği değer ile ölçülür” sözünden hareketle; engelli yurttaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Sorunlarının çözümünde her zaman yan yana, kol kola mücadele edeceğiz.”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için çerez politikamızı inceleyebilirsiniz. Anladım