Giresun Haberleri

Giresun Belediyesi Depremzedeleri Misafir Etti

Bu yazıyı paylaşın

Åžubat 2023 tarihinde meydana gelen ve 55 bine yakın kiÅŸinin hayatını kaybettiÄŸi KahramanmaraÅŸ merkezli depremden etkilenen Osmaniyeli depremzedeler Giresun’a uÄŸradı.

Çıktıkları Karadeniz turu kapsamında şehrimize de gelen Osmaniyeli depremzedeleri Giresun Belediyesi misafir etti. Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Seyfullah Özkaya tarafından karşılanan depremzedelere yakın ilgi gösterildi.

Osmaniye ilinden gelen 50 kiÅŸilik kafile, Giresun Belediyesi’nin imkânları ile ÅŸehrimizde misafir edildi. Giresun’a gelen depremzede kafilesi ÅŸehrimizden mutlu bir ÅŸekilde ayrıldı.

Asrın depreminin yaÅŸandığı süreçte gerek kurtarma çalışmaları gerekse ÅŸehrimizdeki konaklama ihtiyaçlarında baÅŸarılı bir çalışma yürüten Giresun’u her zaman deÄŸerli gördüklerini ifade eden depremzedeler, kendilerine gösterilen misafirperverlik ve yakın ilgiden dolayı Giresun Belediyesi’ne teÅŸekkür etti. Depremzedeler Giresun’u çok sevdiklerini ve her fırsatta ziyaret etmek istediklerini de dile getirdi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için çerez politikamızı inceleyebilirsiniz. Anladım