Giresun Haberleri

Kent Konseyi Genel Sekreterini Seçti

Bu yazıyı paylaşın

Giresun Kent Konseyi yeni dönem çalışmalarına, Belediye Başkanı Fuat Köse’nin de katılımlarıyla gerçekleştirdiği ilk toplantısını yaparak başladı.

Başkan Köse açılış konuşmalarında, Kent Konseyinin önemine vurgu yaparak “Birlikte Giresun’umuz için bir çivi çakalım bir hoş seda bırakalım” şeklinde görüşlerini dile getirdi.

Başarı dileklerini ifade ederek konuşmasını noktalayan Köse’nin ardından toplantı gündeminin ikinci maddesi olan genel sekreterlik seçimine geçildi. Yapılan oylamanın ardından Nazlı Erkan oy birliği ile Kent Konseyi Genel Sekreterliği’ne getirildi.

Toplantı, Kent Konseyi Başkanı Dr. İsmail Cem Feridunoğlu’nun 29 Haziran 2024 tarihinde yapılan genel kurul sonrasında gerçekleştirilen çalışmalar konusunda yönetim kurulu üyelerine yaptığı bilgilendirmelerin ardından sona erdi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için çerez politikamızı inceleyebilirsiniz. Anladım