Giresun Haberleri

MHP Milletvekili Konal GİRİB’in Onur Konuğu Oldu

Bu yazıyı paylaşın

Giresun İş İnsanları ve Bürokratları Derneği (GİRİB) aylık olağan toplantısını, Kocaeli şubesinin ardından bu kez Ankara’daki genel merkezinde yaptı. Toplantının onur konuğu ise MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal oldu.

Yaptığı konuşmada Milletvekili Konal’ı ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten GİRİB Genel Başkanı Kemal Tokmak şunları kaydetti: “GİRİB olarak kuruluşumuzdan bu yana bir yandan hedeflediğimiz çalışmaları gerçekleştirirken, diğer yandan yeni hedefler oluşturuyoruz. Ayrıca önümüzdeki 5 yıl içinde Türkiye ölçeğinde kendi öz kaynağımızla büyük marka değeri olan bir firma kurarak GİRİB’ i çok daha güçlü bir STK düzeyine ulaştırmak istiyoruz. Böylece Giresun ve Giresunlulara yapacağımız hizmet çıtasını daha da yükseklere taşımayı hedefliyoruz.”

Genel Başkan Tokmak, MHP Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal’ın geçen hafta TBMM’de Giresun’la ilgili yapmış olduğu konuşmayı takdirle karşıladıklarını, buradan hareketle ayın konuğu olarak davet ettiklerini ifade ederek, çalışmaları ve katılımı nedeniyle teşekkür etti.

Genel Başkan Kemal Tokmak ve yönetiminin kendisi onur konuğu olarak davet etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal “Giresunlular olarak ilimiz için ihtiyaç duyulan hizmetleri alabilmemiz için tüm siyasiler, bürokratlar, sivil toplum kuruluşları birlik ve beraberlik içinde hareket etmeliyiz. Giresun’umuzu kalkınmışlık düzeyine ancak böyle taşıyabiliriz. Başarılı çalışmalarını yakından takip ettiğim GiRİB ailesinin bu doğrultuda etkin rol oynadığını vurgulamak isterim. Bu vesileyle GİRİB’in tüm mensuplarına teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

Toplantı genel başkan yardımcılarının katılımcılara aylık toplantıların içeriği ile ilgili bilgi vermesinin ardından sona erdi. GİRİB’ in önümüzdeki ay yapacağı olağan toplantısının Sakarya şubesinde gerçekleşeceği belirtildi.

Genel Başkan Kemal Tokmak’ın idaresinde gerçekleşen toplantıya Genel Başkan Yardımcıları ve yöneticiler Çetin Hartamacı, Nazif Turan, Musa Şahin, Durmuş Can, İsrafil Duymaç, İbrahim Haliloğlu, Ercan Tosun, Mehmet Seyit Fırat, Musa Çınar, Veysel Yalçınkaya, Ramazan Kocaman, Fatma Dillice, Yeşim Bilgic, İbrahim Engin, Samsun Şube Başkanı Mehmet Elevli, İstanbul Şube Başkanı Suna Özbayram, Sakarya Şube Başkanı Yakup Duran, Kocaeli Şube Başkanı Özgür Yeşil, şubelerin yönetim kurulu üyeleri, Ankara’da görev yapan bazı Giresunlu bürokratlar, daire başkanları, STK temsilcileri ile bursiyer öğrenciler katılım sağladılar.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için çerez politikamızı inceleyebilirsiniz. Anladım