Giresun Haberleri

Şehidimiz İçin Güce’de Cenaze Töreni Düzenlendi

Bu yazıyı paylaşın

Pençe-Kilit Operasyon Bölgesinde şehit olan Giresun ili Espiye Nüfusuna kayıtlı Piyade Er İsmail Ünal için Güce İlçesinde resmi tören düzenlendi.

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, 25 Kasım Cuma günü bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz ateşi sonucu şehit olan 21 yaşındaki Piyade Er İsmail Ünal için Ordu-Giresun Havalimanında karşılama töreni düzenlendi.

Buradaki törenin ardından karayoluyla Güce ilçesine getirilen Şehit Ünal’ın cenazesi ilçenin Tevekli Mahallesinde helallik alındıktan sonra ilçe merkezinde resmi tören düzenlendi.

Giresun Valisi Enver Ünlü, ilk günden itibaren şehidimizin ailesini yalnız bırakmayarak havalimanından itibaren aileyle yakından ilgilenerek yanlarından ayrılmadı. Şehidimizin ikamet ettiği Tevekli Mahallesinde helallik alınırken de aileyle birlikte olan Vali Ünlü, tören alanında da ailenin yanında yer aldı.

Şehidimizin öz geçmişinin okunmasının ardından binlerce kişinin katılımıyla cenaze namazı kılındı. Kılınan cenaze namazının ardından şehidimizin naaşı, anne ve babasının isteği üzerine toprağa verilmek üzere Espiye ilçesi Çam Mahallesi Kabristanlığına götürüldü.

Güce ilçesinde düzenlenen cenaze törenine; Şehidimizin ailesi ve yakınları ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Hasan Suver, Vali Enver Ünlü, milletvekilleri, belediye başkanları, askeri ve mülki erkan ile binlerce vatandaş katıldı.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için çerez politikamızı inceleyebilirsiniz. Anladım


Fatal error: Uncaught ErrorException: md5_file(/home/tarikkamat/medyagiresun.com/wp-content/litespeed/css/7e0ccabb85a1d426b6b8d98737661fec.css.tmp): failed to open stream: No such file or directory in /home/tarikkamat/medyagiresun.com/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php:130 Stack trace: #0 [internal function]: litespeed_exception_handler(2, 'md5_file(/home/...', '/home/tarikkama...', 130, Array) #1 /home/tarikkamat/medyagiresun.com/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php(130): md5_file('/home/tarikkama...') #2 /home/tarikkamat/medyagiresun.com/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(837): LiteSpeed\Optimizer->serve('https://medyagi...', 'css', true, Array) #3 /home/tarikkamat/medyagiresun.com/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(330): LiteSpeed\Optimize->_build_hash_url(Array) #4 /home/tarikkamat/medyagiresun.com/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(264): LiteSpeed\Optimize->_optimize() #5 /home/tarikkamat/medyagiresun.com/wp-inclu in /home/tarikkamat/medyagiresun.com/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php on line 130