Giresun Haberleri

Abdülkadir Eroğlu: Sağlıkta Devrim Yapacağız!

Bu yazıyı paylaşın

İYİ Parti Giresun Milletvekili Aday Adayı Abdulkadir Eroğlu, sağlığın en temel hak olduğunu ve iktidara geldiklerinde sağlık konusunda önemli düzenlemeler yapacaklarını söyledi.

Vekil Adayı EroÄŸlu, saÄŸlık konusuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. SaÄŸlığın insanların en temel hakkı olduÄŸunu ifade eden EroÄŸlu:” “Sözde saÄŸlıkta devrim yaptıklarını söylüyorlar ancak gerçekler tam tersi. Ä°nsanlar en acil operasyonlar için bile aylarca sonra ancak randevu alabiliyor. Ä°laç bulmak imkânsız hale geldi. Bulsan da fiyatlar uçmuÅŸ, alması imkânsız. SaÄŸlık hakkı temel haktır. Hiçbir vatandaşımızın saÄŸlık hizmeti alma hakkından mahrum olmasına göz yumamayız.

BAÄž-KUR prim borcu olsa dahi esnafın bakmakla yükümlü olduÄŸu ailelerinin saÄŸlık hakkından yararlanması adına yasal düzenlemeler yapacağız. SaÄŸlıkta yeni bir çaÄŸ baÅŸlatacağız, yeni bir devrim yapacağız. Yerli ve milli ilaç politikası oluÅŸturacağız, ilaç sıkıntısına son vereceÄŸiz. YaÅŸlı ve yatalak hastalarımız için ÅŸehir merkezlerinde bakım merkezleri kuracağız. SaÄŸlık Bakanlığı bütçesinin 1/4 ünü yok edip yandaÅŸların cebine dolduran ÅŸehir hastanelerini derhal kamulaÅŸtıracağız” dedi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için çerez politikamızı inceleyebilirsiniz. Anladım