Giresun Haberleri

Keşaplılar Gelinine Sahip Çıktı

Bu yazıyı paylaşın

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun Milletvekili Adayı Sosyolog Eczacı Elvan Işık Gezmiş Keşap’ta “Millet İttifakı’mızın iktidarında Esnaf Bakanlığı kurulacak ve sicil affı çıkarılacak” dedi.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Gezmiş, dün sabah Keşap ilçesinde STK, oda temsilcileri ve ilçe esnafıyla kahvaltıda bir araya geldi. 400 kişinin üzerinde yoğun bir katılımın olduğu kahvaltıda Keşaplılar gelinleri olan Elvan Işık Gezmiş’i bağrına bastı.

Esnaf Bakanlığı Kurup, Sicil Affı Çıkaracağız

Burada bir konuşma yapan CHP Giresun milletvekili adayı Elvan Işık Gezmiş, Giresun’un geri kalmışlığını dile getirerek; “Başta esnafımız olmak üzere toplumun her kesiminin ne kadar zorda olduğunu biliyoruz. Sorunları çözmek için somut projelerimizle geliyoruz. Esnaf Bakanlığı kuracağız, sicil affı getireceğiz ve esnafımıza rahat bir nefes aldıracağız. Devlet esnafımızın yanında olacak. Ama bunun için öncelikle sizlerden sandıkta güçlü bir destek bekliyoruz, müstakbel Cumhurbaşkanının partisini en az iki milletvekili ile Ankara’ya göndermenizi istiyoruz. Anketler de gösteriyor ki Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ilk turda seçimi alıyor. İnşallah biz 14 Mayıs’ta iktidarız. Lütfen bizleri meclise güçlü gönderin. Destek sizden, hizmet bizden” dedi.

Konuşması yoğun alkış alan Gezmiş’e Keşaplılar samimi bir şekilde sahip çıktılar.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için çerez politikamızı inceleyebilirsiniz. Anladım