Online Giresun Platformu
Ak Partili Yılmaz, Tirebolu’da bir dizi ziyarette bulundu

AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, Tirebolu ilçesini ziyaret ederek bir dizi temaslarda bulundu.
Ziyaret programında AK Parti Tirebolu İlçe Başkanı Tayyip Çamur ve ilçe teşkilatıyla bir araya gelen Yılmaz, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi.
VatandaÅŸlarla sıcak ve samimi diyaloglar kuran İl BaÅŸkanı Yılmaz, ziyarete iliÅŸkin yaptığı açıklamada; ”İlçe BaÅŸkanımız Tayyip Çamur, İlçe Kadın Kolları BaÅŸkanımız Rabia Öksüz, İlçe Gençlik Kolları BaÅŸkanımız Ahmet Can Önal ve teÅŸkilat mensuplarımızla birlikte Tirebolu ilçemizde hemÅŸerilerimizle gönül gönüle geçen dolu dolu bir gün yaÅŸadık.
Cuma namazı sonrası hemÅŸerilerimizle ve kıymetli esnafımızla selamlaÅŸtık, muhabbet ettik. Tirebolu Dernekler Federasyonu (TİRDEF) BaÅŸkanı Necdet Demirel, yönetim kurulu üyeleri ve kıymetli muhtarlarımızla bir araya gelerek ilçemizde devam eden çalışmaları, talep ve önerileri deÄŸerlendirdik. Türkiye’nin gurur tablosu olan İSO 500 listesine giren Tirebolu Ahmet Ak Gıda Firmasını (Gaffaro Fındık) ziyaret ederek, firma sahiplerinden ErtuÄŸrul Tolga Ak ile bir araya geldik. Üretim, yatırım, ihracat ve istihdamla hem ilimize hem de ülkemize deÄŸer katan firmamızı tebrik ederek, baÅŸarılarının devamını diledik” ifadelerine yer verdi.
Tirebolu Devlet Hastanesi’nin yeni yapılacak olan ek binasının inÅŸaat alanında da incelemelerde bulunan Yılmaz;” Hastanemizin eski binasının yıkım ihalesi tamamlandı. Önümüzdeki günlerde çalışmalara baÅŸlanılıyor. Yeni ek bina yapımının tamamlanmasıyla birlikte hastanemiz, 75 yatak kapasitesiyle ilçemize hizmet vermeye devam edecek inÅŸallah. Ardından, hastanemizde tedavi gören hemÅŸerilerimizi ve yakınlarını ziyaret ederek geçmiÅŸ olsun dileklerimizi ilettik. HemÅŸerilerimizden aldığımız güçle, hep birlikte daha güçlü bir Türkiye ve Tirebolu için çalışmaya devam edeceÄŸiz inÅŸallah” dedi.