Online Giresun Platformu
Kaymakam Emrah Azman, Şehit Zülkif Tekir’i Dualarla Yad Etti

Alucra Kaymakamı Emrah Azman, 20 Nisan 2008 tarihinde vatan savunması sırasında şehadet mertebesine erişen Piyade Er Zülkif Tekir’in şehadet yıldönümü vesilesiyle düzenlenen anma programına katıldı. Alucra Şehitliği’nde gerçekleştirilen ziyarette, kahraman şehidimizin aziz hatırası huzurunda manevi bir buluşma gerçekleştirildi.
Kars’ın Kağızman ilçesinde bölücü terör örgütü mensuplarıyla girilen sıcak çatışmada kahramanca mücadele ederek şehit düşen Zülkif Tekir için düzenlenen programa; Kaymakam Azman’ın yanı sıra ilçe protokol üyeleri, daire amirleri ve şehidimizin kıymetli ailesi iştirak etti. Program dahilinde Alucra İlçe Müftüsü Şaban Korkmaz tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti icra edildi. Tilavetin ardından, başta Zülkif Tekir olmak üzere bu toprakları bizlere vatan kılan tüm aziz şehitlerimizin ruhu için topluca dualar edildi.
Kaymakam Emrah Azman ve beraberindeki protokol heyeti, şehidimizin kabri başında aile fertleriyle bir araya gelerek taziyelerini ve devletimizin şükran duygularını iletti. Şehit ailelerinin her zaman yanında olduklarını hissettiren bu anlamlı ziyaret, vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna can veren kahramanlara duyulan minnetin bir ifadesi olarak tamamlandı.
Haber: Yavuz Kayacık
