Giresun Haberleri

Giresun Ekibi Enkaz Altından Bir Can Kurtardı

Bu yazıyı paylaşın

KahramanmaraÅŸ’ta meydana gelen ve birçok ilin etkilendiÄŸi depremin ardından AFAD koordinasyonunda bölgeye sevk edilen Giresun Belediyesi ekipleri göçük altından bir can daha kurtardı.

Gece geç saatlerde Adıyaman’a ulaÅŸan Giresun Belediyesi Ä°tfaiye ekibi hemen çalışmalara baÅŸlayarak göçük altından kurtarılan anneyi 112 ekiplerine teslim ederek hastaneye sevk edilmesini saÄŸladı.

2 araç, 10 personel ile koordinasyon bölgesine ulaşan ve çalışmalarına başlayan Giresun İtfaiyesi ekipleri sevk ve idareye göre arama kurtarma çalışmalarını sürdürüyor.

Giresun Belediye BaÅŸkanı Aytekin ÅženlikoÄŸlu: “Deprem bölgesine sevk ettiÄŸimiz itfaiye ekibimizden 10, teknik ekibimizden de 10 kiÅŸi olmak üzere toplamda 20 kiÅŸilik ekibimiz 2 itfaiye aracı, 4 iÅŸ makinası ile arama ve kurtarma çalışmalarını sürdürüyor. Asla umutsuzluÄŸa kapılmayalım. Türkiye’miz bu birlik ve dayanışma içerisinde oldukça hayat kazanacak.“ dedi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için çerez politikamızı inceleyebilirsiniz. Anladım