Giresun Haberleri

MHP Milletvekili Adayları Açıklandı

Bu yazıyı paylaşın

14 Mayıs’ta yapılacak olan 28 Dönem Milletvekilliği Seçimlerinde MHP adayları diğer siyasi partilerden önce açıklandı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan MHP Giresun İl Başkanı Mahmut Karakuş “Birbirinden değerli aday adayları içinden partimizin genel merkezi ilgili organlarının teklifi ve Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin oluru ile milletvekili listemiz Ertuğrul Gazi Konal, Fatih Meşe, Ahmet Pekdemir ve Salih Türk’ten oluşmuştur. Adaylarımızın hepsi ilimizi en iyi şekilde temsil edecek bilgi birikimine ve beceriye sahiptir.

Listemizin 1.sırasında bulunan Ertuğrul Gazi Konal mütevazı, dürüst, saygılı, donanımlı, milli ve manevi değerlerine bağlı Giresun sevdalısı bir arkadaşımızdır. Ülkü Ocakları Başkanlığı yapmış ve son dönemde de MHP İl Başkanlığı görevini başarıyla yürüterek yerel seçimlerde partimizin oyunu yüzde 19’lara çıkarmış, 3 ilçe ve 2 belde belediye başkanlığı seçimini kazandırmış başarılı bir arkadaşımızdır.

Diğer adaylarımızda bölgelerinde sevilen, sayılan fedakâr, cefakâr her alanda donanımlı ilimizi en iyi şekilde temsil edebilecek kabiliyete sahip arkadaşlarımızdır. Hem Cumhurbaşkanlığı hem de milletvekilliği seçimlerinde parti teşkilatlarımız 14 Mayıs zaferi için birlik beraberlik içinde teyakkuza geçmiş bulunmaktadır. İlimizin daha fazla hizmet alabilmesi için tüm hemşerilerimizin desteğini bekler saygı ve sevgilerimi sunarım” dedi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için çerez politikamızı inceleyebilirsiniz. Anladım