Giresun Haberleri

850 Araçlık Dev Konvoy Polonya’dan Giresun’a Yola Çıktı

Zlombol Rallisinin startını veren Başkan Köse Giresun turizmi için varını yoğunu ortaya koyuyor

Bu yazıyı paylaşın

Avrupa’nın en sıra dışı yardım rallisi olarak bilinen Złombol Rallisi, bu yıl 850 araçlık dev bir konvoyla Polonya’dan Giresun’a yola çıktı.

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse’nin startını verdiği dev ralli Giresun da son bulacak olup, 9-11 Temmuz tarihleri arasındaki etkinlik hem tanıtım hem de ekonomik anlamda Giresun’a büyük katkılar sunacak.

Polonya’da Köse Rüzgarı

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse’nin startını verdiği Złombol Rallisi, bu yıl Polonya’dan başlayarak Çekya, Macaristan, Sırbistan, Bulgaristan ve Romanya rotasını takip ederek Giresun’da tamamlanacak.

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse ise yaptığı açıklamada, yaklaşık 2 bin 500 kişinin 3 günü Giresun’da olmak üzere 15 gün boyunca Türkiye genelinde zaman geçireceğini belirterek, “Polonya’dan startını verdiğimiz Zlombol Rallisi 11 Temmuz’da Giresun’da sona erecek. Buraya gelen misafirlerimizi Plajlar Bölgesi’nde ağırlayacağız ve Giresun’u en iyi şekilde tanıtacağız. Bu etkinlik aynı zamanda turizm, tanıtım ve ekonomik hareketlilik açısından şehrimiz için önemli bir fırsat sunacak” dedi.

Başkan Köse, etkinliğin Giresun için de büyük bir uluslararası tanıtım fırsatı anlamına geldiğine dikkat çekerek, Avrupa’dan kilometrelerce yol kat ederek getirilen yardımların da ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılacağını sözlerine ekledi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için çerez politikamızı inceleyebilirsiniz. Anladım