Giresun Haberleri

Saadet Partisi Çanakçı İlçe Kongresi Yapıldı

Bu yazıyı paylaşın

Saadet Partisi Çanakçı İlçe Teşkilatının kongresi Belediye Düğün Salonunda yapıldı. Kongreye İl Başkanı Abdulkadir Bektaş, Çanakçı Belediye Başkanı Av. Tuncay Kasım, siyasi partilerin temsilcileri ve teşkilat mensupları katıldı.

Divan Başkanlığını İsmail Temür’ün yaptığı kongrede mevcut ilçe başkanı Mustafa Karaman’ın konuşmasının ardından, Belediye Başkanı Av. Tuncay Kasım da katılanlara teşekkür etti.

İl Başkanı Abdulkadir Bektaş kongre konuşmasında, 2021 yılının son günlerini yaşadığımızı belirterek; “bu yıl hepimiz açısından zor ve problemli bir yıl oldu. Pandemi sürecinin devam etmesi zaten bozuk olan ekonomimizi daha da bozdu. Küçük esnafın, asgari ücretlinin, işçinin, memurun kısacası toplumun her kesiminin can çekiştiği bu yılda sıcak para ile dönen ekonominin de dibe vurmasına neden oldu.

Üretimi tamamen bitiren bir ekonomik model uygulayan AKP iktidarı, doların yükselmesine engel olamadı. Bundan dolayıdır ki ithal ürünler cenneti olan ülkemizde enflasyon tavan yaptı. Alım gücü düştü ve kuyruklar çoğaldı.

19 yıldır sürdürdükleri ekonomik beceriksizliklerini bir türlü kabullenemeyen AKP yönetimi, olayı başka mahfillere çekerek muhalif partileri suçlama yolunu seçti.

Kısacası 2021 yılını özetlemeye kalkarsak, enflasyon, hayat pahalılığı, işsizlik, ekonomi ve siyasi öngörüsüzlük gelir. Hiçbir vatandaşımız ümitsizliğe düşmesin. Ye’se kapılmasın. Şimdi yeni bir yılın eşiğindeyiz. Şundan herkes emin olsun ki; 2022 değişim yılı olacak. Karanlığın en yoğun olduğu an, aslında şafağa en yakın olunan andır. 2022 ise daha aydınlık ve daha huzurlu bir yıl olacak. 2022’de Türkiye, kendisine dar gelen bu gömleği yırtıp atacak!” dedi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için çerez politikamızı inceleyebilirsiniz. Anladım