Giresun Haberleri

Bulancakspor Başkanı Karataş Görevinden İstifa Etti

Bu yazıyı paylaşın

1926 Bulancakspor Kulübü BaÅŸkanı Sezgin KarataÅŸ görevinden ayrıldı. BaÅŸkan KarataÅŸ’ın yaptığı yazılı açıklamada ÅŸunları kaydetti: “Sevgili dostlarım ve hemÅŸerilerim; büyük bir heyecan, heves ve hedeflerle yola çıktığımız 1926 Bulancakspor yönetimimize bugün itibariyle resmen son veriyoruz. Hafta sonu oynanacak Playout maçında takımımızın ve yönetimin başında As BaÅŸkanımız Gürdal Bodur olacak.

Sezon başında futbol ÅŸubesinin transferler, taktik, oyun planı ve benzeri hiçbir iÅŸine karışmayacağımı, futbolu futboldan anlayan ekibimin yöneteceÄŸini, benim iÅŸimin maddi kaynaklar ve Futbol Okulu gibi olgularla vizyonumuzu geliÅŸtirmeye çalışacağımı ilan etmiÅŸtim. Åžahsen tüm bunları yaptım. Vermeyi taahhüt ettiÄŸim paranın ötesine geçtim, halen de ödemeye devam ettiÄŸim borçlarım var ve ödeyeceÄŸim. Esnaf, iÅŸ adamı ve kendi futbolcularımız dâhil kimseye borcumuz yoktur. Bulancakspor’u borçsuz bırakıyorum. Kayıtlara geçmesi için; Bulancak Belediye BaÅŸkanımız Recep Yakar, tüm sezonun en büyük maddi yükünü karşılamıştır, en son bugüne kadar elimizdeki rakamlar 1 milyon liradan fazladır. Åžahsım 200 bini direkt hesaba, geri kalan ödemeleri de verdiÄŸimde 340 bin liralık sadece futbol giderleri harcamalarım olmuÅŸtur. Bunun yanında Eski Kaymakamımız iki defa yardım etmiÅŸ, Milletvekili HemÅŸerimiz Kadir Aydın bir maçta BahçeÅŸehir Koleji sahibi Enver Yücel bir maçta prim vermiÅŸ, tek forma sponsorumuz Mukon Asansör Murat Konuralp olmuÅŸ, saha içi reklamlarda da isimlerini görebileceÄŸiniz firma sahibi beÅŸ kiÅŸiden para giriÅŸi olmuÅŸtur.

Gelinen süreçte aldığımız sonuçlar en azından bugün için ligde kalmamıza yetmemiştir ve başarısızlığı tek başıma üzerime alıyorum. Yanımda olan olmayan, destek veren vermeyen yönetim kurulu arkadaşlarıma; Tenkit eden, küfür eden, kızan, kimseden ne şikâyetçiyim ne de küsmüyorum. Hakkımı da helal ediyorum. Biz dünyaya gelirken sonradan değiştiremeyeceğimiz şeylerden birisidir memleket. Ben Bulancaklıyım. Bu mecrada memleketime hizmet edemedim. Tüm halkımdan özür diliyorum. sivil toplum örgütüm daima gurbetteki hemşerilerim ve çocuklarımız başta olmak üzere memleketime çalışmaya devam edecek.

Allahtan dileğimiz hafta sonu oynanacak baraj maçını kazanıp çocuklarımız bu zor süreçte bize bir veda hediyesi vermeleridir. Çocuklarımızın motivasyonları için de gereken yapılmıştır. Açtığımız instagram ve Facebook hesapları seçilecek yeni başkanımıza devredilecektir. Başta Recep Yakar olmak üzere, Milletvekilimiz Kadir Aydın, İstanbul Büyükçekmece Kaymakamımız Ali İkram Tuna, Belediye Başkan yardımcımız Emrullah Guguk, Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet, kulüp çalışanlarımız, forma sponsorumuz Murat Konuralp, taraftar kart alarak bize destek veren 90 kişi, forma alarak destek veren 5 kişi, kupa alarak destek veren 39 kişi, tribünlerde takımımızı destekleyen onlarca taraftarımız ve hemşerimize herkesin huzurunda teşekkür ediyorum. Mümkünse helallik diliyorum. Değilse Allah’ın takdirine bırakıyorum.

En sonunda da ayrı bir parantez hak eden, benden kat be kat mesai harcayan, kendi parasından emeÄŸinden veren, dertlenen, birlikte aÄŸladığımız gerçek BaÅŸkan Gürdal Bodur‘a herkesin önünde teÅŸekkür ediyorum. Benden yana hakkım helal olsun. Tüm memleketime helal olsun.”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için çerez politikamızı inceleyebilirsiniz. Anladım