Giresun Haberleri

Ak Parti TeÅŸkilatı KeÅŸap’a Çıkartma Yaptı

Bu yazıyı paylaşın

KeÅŸap Belediye BaÅŸkanı Mehmet Emür, AK Parti Giresun Ä°l BaÅŸkanı Kenan Tatlı ve il yönetimi, Ak Parti KeÅŸap ilçe BaÅŸkanı Samet Küçük ve ilçe yönetimi KeÅŸap’ta pazarcı esnafı, vatandaÅŸları ve STK’ları ziyaret ettiler.

BaÅŸkan Emür “AK Parti Ä°l BaÅŸkanımız Kenan Tatlı, Ä°lçe BaÅŸkanımız Samet Küçük, Ä°l Genel Meclis Ãœyelerimiz Mustafa Kemal Kurt, Adem Çakır, Kadın Kolları BaÅŸkanımız Saliha Bıçakçı ve teÅŸkilatımızla bugün ilçemizde hemÅŸerilerimizle bir araya gelip, CumhurbaÅŸkanımızın selamlarını ilettik. Ä°lçemizin can damarı esnaf kardeÅŸlerimizin sorun ve taleplerini dinledik. Tüm esnaf kardeÅŸlerimize hayırlı iÅŸler bol kazançlar diliyorum. Biz birlikte güçlüyüz. Milletle el eleyiz. Hep öyleydik. Hep öyle olacağız. Gücümüz birliÄŸimizdir.

BaÅŸkan Emür “KeÅŸap’ta bulunan sivil toplum kuruluÅŸlarımız Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Esnaf ve Kefalet Odası, Åžoförler Odası ve KeÅŸap Ziraat Odasına yine ilçemizde faaliyet gösteren Ãœnal Fındık Fabrikasına ziyaret gerçekleÅŸtirdik. Ä°lçemiz ile ilgili çalışmalar hakkında istiÅŸarelerde bulunduk” dedi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için çerez politikamızı inceleyebilirsiniz. Anladım