Giresun Haberleri

Piraziz Belediyesi’nden Karla Mücadele Seferberliği!

Piraziz Belediyesi yoğun kar yağışının yaşandığı bölgemizde, yolları açık tutmak için gösterdiği performans tam not aldı.

Bu yazıyı paylaşın

Piraziz Belediyesi yoğun kar yağışının yaşandığı bölgemizde, yolları açık tutmak için gösterdiği performans tam not aldı. Piraziz Belediyesi karla mücadele ekipleri yoğun kar yağışı ile birlikte ilçede olumsuz bir durum yaşanmaması için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Belediye BaÅŸkanı Hüseyin GörgülüoÄŸlu’nun talimatları doÄŸrultusunda Belediye ekipleri teyakkuza geçerek, ilçenin kırsal mahalleleri baÅŸta olmak üzere karla mücadele çalışmalarını mesai mefhumu gözetmeksizin sahada kalarak yoÄŸun bir ÅŸekilde sürdürüyor.

Belediye BaÅŸkanı Hüseyin GörgülüoÄŸlu, “Ekiplerimiz kar yağışının ilk anından itibaren ilçemizde özveriyle çalışmalarını sürdürüyor. YoÄŸun kar yağışının olumsuzluklarını ortadan kaldırmak için tüm ekiplerimiz görevlerinin başında teyakkuz halinde” açıklamasında bulundu.

Vatandaşlardan Teşekkür!

VatandaÅŸlar, Piraziz’de kar yağışının ilk anından itibaren yol açma çalışmalarını büyük bir özveri örneÄŸi sergileyerek sürdüren Piraziz Belediye BaÅŸkanı Hüseyin GörgülüoÄŸlu ve ekibine teÅŸekkür ettiklerini söylediler.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için çerez politikamızı inceleyebilirsiniz. Anladım