Giresun Haberleri

Çocuklarımızın Kırtasiye İhtiyaçlarına Katkı Sağlayacağız

0

Deniz Yıldızı Derneği Başkan Yardımcısı Ferhat Deniz yaptığı açıklama ile derneğin yeni öğretim yılı başlarken ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye ihtiyacı için nakdi yardım yapacaklarını duyurdu.

Deniz yaptığı açıklamada “Okullar açılırken Deniz Yıldızı Derneğimiz kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamakta güçlük çeken çocuklarımızın ihtiyacını bu yıl da karşılayacak. İlk ve ortaokulda okuyan çocuklarımızın kırtasiye ihtiyaçları için geçen yıl 200 TL yardım yapan derneğimiz; bu yıl da her çocuk için 500 TL yardım yapmayı planlıyor.

Derneğimizin kuruluşundan günümüze kadar; yaptığımız hayırlı hizmetlere katkıda bulunan herkesten Allah razı olsun” dedi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için çerez politikamızı inceleyebilirsiniz. Anladım