Giresun Haberleri

1926 Bulancakspor’da Sezgin Karataş Dönemi

Bu yazıyı paylaşın

1926 Bulancakspor’da gerçekleşen olağan genel kurulda tek liste ile seçime giren Sezgin Karataş, başkanlığa seçildi. Aynı zamanda BUFED Başkanı da olan Sezgin Karataş, 19 Haziran 2021 Cumartesi günü kulüp tesisinde gerçekleşen seçimde 1926 Bulancakspor’un yeni başkanı seçildi.

Genel Kurulda konuşan Belediye Başkanı ve önceki Kulüp Başkanı Recep Yakar, bu zamana kadar olduğu gibi her zaman Bulancakspor ve spor faaliyetlerinin yanında olacaklarını söyledi. Milletvekili Aydın ise kongrede yaptığı konuşmada, yeni seçilen ekibe başarılar diledi.

Divan Başkanlığını Belediye Başkan Yardımcısı Emrullah Guguk’un yaptığı genel kurula AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar ve delegeler ile taraftarlar katıldı.

Yapılan seçimde 190 delegenin 99’unun oyunu alan Sezgin Karataş’ın listesi seçimi kazandı. Başkan Sezgin Karataş’ın listesi şu şekilde; “İsa Gündoğdu, Hakan Kırım, Adem Telli, Gürdal Bodur, Hakan Alparslan, Birol Duman, Volkan Çelik, Zafer Yayla, Murat Konuralp, Ali Top, Erol Turan, Ümit Reha Goluoğlu, Selim Karataş, Yusuf Şenpınar, Kenan Ersin, Olgun Bulut, Celal Karataş, Enes Eren, Erdal Bodur ve Gökhan Çakmak”

Kaynak: Yıldız Haber

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için çerez politikamızı inceleyebilirsiniz. Anladım