Giresun Haberleri

Titanic Oteller Zinciri Giresun’a Geliyor…

Bu yazıyı paylaşın

Giresun’un yetiÅŸtirdiÄŸi turizmci yatırımcılardan ÅŸehrimizin saygı duyduÄŸu Aygün ailesi Mehmet, Muzaffer, Temel, Naim, Saim, Ahmet Aygün kardeÅŸlerin Türk turizmine ve dünya turizmine kazandırdıkları Titanic Oteller zinciri aldıkları isabetli bir kararla nihayetinde doÄŸdukları topraklara Giresun’a yatırım yapmaya karar verdi.

BilindiÄŸi üzere Aygün ailesi, Titanic Oteller zincirini geçtiÄŸimiz yıllarda Giresun’a getirmeyi planlamış ve Ä°l Özel Ä°daresi’nin Çıtlakkale’de bulunan binası ile ilgili gerekli giriÅŸimler sonucunda yatırıma karar kılmışlardı. Ancak geliÅŸen ÅŸartlar gereÄŸi ne hikmetse bu anlaÅŸma son dakikada nadasa bırakılmıştı.

Giresun halkı Titanic Otelleri’nin Giresun’a yatırım yapmalarını, Giresun’un turizmde yeni atılımlar gerçekleÅŸtirmesini her defasında talep ediyor, ancak arsa sorunu gündeme geliyor, çözülemiyordu.

Konu ile ilgili Giresun Dergisi’ne açıklamalarda bulunan Aygün Åžirketler Grubu Yatırımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Ãœyesi Muzaffer Aygün yapacakları yatırımı doÄŸruladı ve eski Kerasus Restoranın yerini Ordulu bir firmadan devralarak, buraya 5 yıldızlı Titanic Oteli’nin inÅŸasının gerçekleÅŸtirileceÄŸini söyledi. Giresun böylece 5 yıldızlı Titanic Oteli’ne kavuÅŸmuÅŸ olacak.

Titanic Otelleri Antalya Lara, Belek, Bodrum, Ä°stanbul, Gebze ve Berlin’de turizmin hizmetinde 5 yıldızlı otelleri bulunuyor, müşterilerine VIB hizmetler veriyor.

Aygün ailesinin kendi memleketlerine turizm alanında yatırım yapmaları şehrimizde sevinçle ve takdirle karşılandı.

Haber: Giresun Dergisi / Remzi MamaÅŸoÄŸlu

1 yorum
  1. Mülayim diyor

    Selamlar.giresun kerasus bölgesine yapılacak titanic otel nezaman yapım çalışmaları start olacak acaba? iş başvurusu yapacağım inşallah.sabırla bekliyoruz

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için çerez politikamızı inceleyebilirsiniz. Anladım